Rólunk

A voravan egy Ázsiából hódítóútjára indult belsőépítészeti design megoldás, amiben elemek összekapcsolásával hozhatóak létre a kreatív minták. Megérkezett Magyarországra...

Rajongók

voravan on Facebook

Képek

Friss topikok

Egymásba fonódó dekorációs darabok az egyedi elképzelésekért

2010.04.02. 15:42 | voravan | 1 komment

Alakítsd kedvedre a Téged körülvevő lakótér hangulatát! Mindez könnyedén megoldható az idei tavasz újdonságával, a számtalan nemzetközi dizájndíjban részesült Voravan dekorációs termékcsaláddal. Minden egyes Voravan darab könnyedén egymáshoz illeszthető, ezzel végtelen lehetőséget kínál bármely dekorációs, vagy dizájnötlet megvalósításához. A Voravan rugalmas anyagból lett kialakítva, így a dekorációban való felhasználása szinte bármilyen felületen megvalósítható. Használhatod a falak művészi díszítésétől a tükrök, ablakok dekorálásán keresztül egészen egy fürdőszoba, vagy akár egy teljes nappali átváltoztatásáig – a lehetőségeknek csak képzeleted szabhat határt. 

 

Keawkoi thai nyelven azt a mozzanatot jelenti, amikor két szerelmes kisujja összefonódik. Így fonódnak össze a Voravan darabok is, melyekkel bátran kombinálhatod a művészetet és a praktikumot. Az ötlet, miszerint különböző kialakítású- és színű termékek bármelyike könnyedén egymásba illeszthetők, végtelen lehetőséget biztosít lakásod dekorálásához. 

Elsősorban az antik felületek színei és csillogása ihlette a tervezőket, akik több nemzetközi dizájndíjat is nyertek. A Voravan széles színválasztéka, különböző kialakításai lehetővé teszik, hogy modern vagy akár antik lakóterek dekorációjává váljon, akár fürdőszobaszőnyegként, faldekorációként, vagy ablakunk díszeként. 

 

Elképzelésedet saját magad valósíthatod meg, ízlésed és a lakásod stílusának megfelelően. Színvilágban arany, ezüst, bronz, selyem, kármin, bíbor, ciklámen, valamint formákban is széles választék, vég nélküli variációk felhasználhatóságát teszi lehetővé akár belső akár külső környezetben. A falak művészi díszítésétől a tükrök, ablakok dekorálásán keresztül egészen egy fürdőszoba, vagy akár egy teljes nappali átváltoztatásáig. Állatos figurákkal gyermekeid szobáit díszítheted, és ha megunod, egyszerűen leveszed, átvariálod, vagy esetleg új termékekkel egészíted ki. 

A Voravan kiváló minőségének köszönhetően exkluzív megjelenést kölcsönöz a feldíszített felületnek. Strapabíró anyagból készült, tisztítása sem okoz problémát, ezért hosszú ideig lehet otthonod dísze! 

 

Címkék: kreatív design stílus húsvét modern lakás otthon lakberendezés dekoráció belsőépítészet

A bejegyzés trackback címe:

https://voravan.blog.hu/api/trackback/id/tr391889780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rémTündér /aprócska kismacska./ 2010.04.05. 12:48:29

nem olvastam végig a szöveget de a képek meggyőztek. bele is zúgtam ezekbe a kis kacskaringókba. :)
süti beállítások módosítása