Rólunk

A voravan egy Ázsiából hódítóútjára indult belsőépítészeti design megoldás, amiben elemek összekapcsolásával hozhatóak létre a kreatív minták. Megérkezett Magyarországra...

Rajongók

voravan on Facebook

Képek

Friss topikok

Alapgondolat

2010.03.23. 10:00 | voravan | Szólj hozzá!

 

A Keawkoi alpgondolata

Keawkoi a thai nyelven azt a mozzanatot jelenti, amikor két szerelmes kisujja összefonódik... ezért ez egy igen találó szó az emberek eme különleges kötelékének szimbolizálására.

Keawkoi a művészet és praktikum kombinációja

Exkluzív megjelenés

A VORAVAN a Keawkoi tervezői az egyedi megjelenést úgy valósították meg, hogy fontos szempont volt a termék anyagának minősége, hiszen csak így alkalmazható exkluzív díszitőelemként.

ARANY, EZÜST, BRONZ, SELYEM, KÁRMIN, BÍBOR, CIKLÁMEN

Antiktól a modernig

Elsősorban az antik felületek színei és csillogása ihlette a tervezőket. A Keawkoi minden darabja könnyedén egymáshoz illeszthető, ezzel végtelen lehetőséget kínálva bármely dekorációs, vagy design ötlethez..

Kint és bent

A Kaewkoi így vég nélküli variációkban használható fel akár belső akár külső környezetben. A falak művészí díszítésétől a tükrök, ablakok dekorálásán keresztűl egészen egy fürdőszoba, vagy akár egy teljes nappali átváltoztaásáig.

Bármely felületen

A Keawkoi egy igen rugalmas anyagból lett kialakítva, így a dekorációban való felhasználása szinte bármilyen felületen lehetséges, legyen az sík felület, görbülő forma, vagy akár egy szöglet.


A bejegyzés trackback címe:

https://voravan.blog.hu/api/trackback/id/tr921861718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása